Sider

lørdag 29. januar 2011

Leke gjemsel

På skogsturen vår igår øvet vi på å gå løs, kalle tilbake, ignorere hvis han ikke kom, og å finne meg bak busker og trær. Med pølsebiter som belønning gikk det bra denne gangen.

Noen som kan finne meg?
Men så gikk Trym bak et tre, kikte frem fra den ene siden for så å lure litt fra den andre. Dette gjentok seg, og da forstod vi hva han holdt på med...han gjemte seg...;-))

8 kommentarer:

  1. Det er gutten sin det! Ekte islender med flust av intelligens!

    SvarSlett
  2. JA de elsker å leke.. Vi trenger også å trene på innkalling. Ser at Odin ser mer på Draumur enn han hører på oss. Så vi får skille dem litt og trene...

    SvarSlett
  3. Slik er det her også, kjekt å være med Tarek, det er da Trym blir "døv". Men det hjalp å trene alene ute, så det skal vi gjøre..ofte. :-)

    SvarSlett
  4. He he... :-) En skikkelig morroklum den Trymmelummen :-)

    SvarSlett
  5. Ja, fortsetter han slik, kan det bli mange spennende turer.. ;-))

    SvarSlett
  6. Sånn gjorde Heike også da han var liten, kult

    SvarSlett
  7. Og jeg som ikke trodde hunder kunne gjemme seg. ;-) Da er nok denne gutten arvelig "belastet", siden både far Heike og mor Embla har gjort det samme. ;-)

    SvarSlett
  8. Vi gikk tur i skogen i snøen da Heike var 6 mnd, han gikk litt før meg, så jeg gjemte meg bak et tre. Heike fant meg selfølgelig og synest dette var veldig morsomt. etter en stund så jeg ikke Heike, da jeg gikk tilbake, sto han bak samme tre og smilte"Hei mamma, du fant meg". Måtte slutte med dette for Heike gjemte seg i ett sett, nå er det heldigvis over:))

    SvarSlett

Om meg

Bildet mitt
Jeg er 57 år, er gift med Svein, og vi har 3 voksne barn og 4 barnebarn. Vi bor i ei lita bygd på Vestlandet, og her har vi et gårdsbruk med 100 sauer. Der er mye skog og fjell rundt oss, et godt tur terreng. Utenom sauene har vi buhunden Tarek, snart 13 år, og gårdskatten Jølle, 11 år. Så kom islenderen Trym Raudur til oss den 7.11.10. Og denne bloggen følger han fra valp til voksen hund.

Følgere

Bloggurat