Sider

mandag 10. januar 2011

Det var mitt bein..





Trym og Tarek var ute på tur da Trym fant et gammelt bein. Han voktet godt på det, men måtte hele tiden følge med på hvor Tarek var. Og det tok ikke lang tid før Tarek kom. Trym gjorde som ingenting, men det er ikke lett å lure en gammel hannhund, så Tarek overtok beinet, mens Trym bare kunne se med lengsel etter det. :-))

5 kommentarer:

  1. For en rampete storebror du har Trym!! Neste gang må du ta det i munnen å løpe som en GAL!!

    SvarSlett
  2. Det hadde ikke gått her i huset. ODin slipper ikke fra seg NOE !! Han blir og sloss for harde livet.. Og om han taper noe, sloss han for livet for å få det tilbake.. Så vi får nok en skikkelig tøffing her i huset...

    SvarSlett
  3. Ja, han er nok en liten tøffing din Odin, og et sjarmtroll. :-)
    Trym er nok mye mykere. Det beinet hadde han SÅ lyst på, og tok hevn på sin måte litt senere da Tarek var ute på andre "oppdrag". Han gikk inn i huset hans og hentet ut det største beinet han hadde der, og tok det med seg inn i stua. ;-)

    SvarSlett
  4. Vet ikke helt, men tror kanskje Vinur ville sagt " bare ta det ". Han har ingen å slåss med inne.
    Da vi var på valpesosialiseringa,tok han igjen med å henge seg i bena til de to andre han var sammen med, da de var så høye.
    Ser hvor stor Trym har blitt også. De begynner å bli ordentlige hunder nå.

    SvarSlett
  5. De er ikke småvalper lenger. :-)
    Trym har stor respekt for Tarek når det gjelder de beina. Men ellers er Tarek svært tålmodig med Trym, som erter og småbiter han i føttene og halen. Krøllhalen til Tarek får gjennomgå for tiden, for Trym hopper opp, tar tak og prøver å rette den ut. ;-)
    Ellers er lekeslossing og musejakt kjempemoro. :-)

    SvarSlett

Om meg

Bildet mitt
Jeg er 57 år, er gift med Svein, og vi har 3 voksne barn og 4 barnebarn. Vi bor i ei lita bygd på Vestlandet, og her har vi et gårdsbruk med 100 sauer. Der er mye skog og fjell rundt oss, et godt tur terreng. Utenom sauene har vi buhunden Tarek, snart 13 år, og gårdskatten Jølle, 11 år. Så kom islenderen Trym Raudur til oss den 7.11.10. Og denne bloggen følger han fra valp til voksen hund.

Følgere

Bloggurat