Sider

søndag 27. februar 2011

Utsikten hjem

Trym stortrives i fjellet hjemme. En fin plass å trene, han går løs på vår eiendom nå når sauene er inne, eller bare rett utfor løa.

Men vi må nok mer ut "blandt folk". Det gikk bra på byturer da han var mindre, men nå bjeffer han plutselig på alt og alle. Forstår det kan ha litt med "ungdomstiden" å gjøre..;-) Så vi får bare ta bytur litt oftere. :-)

7 kommentarer:

  1. sKIKKELIG KJEKK KAR. Herlig når de får løpe løst ute.. DET er hundeliv!!

    SvarSlett
  2. For det første Marit!! FOR en NYDELIG hund du har!!! Å for et NYDELIGT sted du bor på!!! Legger du ut flere sånne bilder, så er det ikke lenge til du får besøk!

    SvarSlett
  3. Ja, jeg er veldig fornøyd med både hunden og plassen. ;-)) Er glad for at han kan springe så mye løs her. Men jeg har alltid båndet med, og han kommer med en gang jeg roper på han. Trener stadig på det.
    Kommer nok flere bilder fra fjellet etter hvert, for det er der vi trives best, og Trym ER en god stifinner. Tror det må være medfødt. ;-)
    Og besøk vil vi gjerne ha. :-))

    SvarSlett
  4. Jeg må si at bedre plass enn dette er det vel ikke mulig å vokse opp på, for en fantastisk natur. Vi var i Valldalen i påsken og Heike storkoste seg, han blir helt vill når vi kommer til fjels. Kansje vi en dag kommer på besøk til dere, det hadde vært artig.
    Slafs fra pappa Heike

    SvarSlett
  5. Vi vil svært gjerne ha besøk av dere, og da kan vi ta oss en fjelltur. :-)

    SvarSlett
  6. Skjer det noe spennende hos dere for tiden eller? Går det bra med ørene?

    SvarSlett
  7. Ikke noe spesielt spennende som skjer her. ;-) Men hadde tenkt å legge inn noen bilder som ble tatt igår. Litt forandring siden sist du såg han. :-)

    SvarSlett

Om meg

Bildet mitt
Jeg er 57 år, er gift med Svein, og vi har 3 voksne barn og 4 barnebarn. Vi bor i ei lita bygd på Vestlandet, og her har vi et gårdsbruk med 100 sauer. Der er mye skog og fjell rundt oss, et godt tur terreng. Utenom sauene har vi buhunden Tarek, snart 13 år, og gårdskatten Jølle, 11 år. Så kom islenderen Trym Raudur til oss den 7.11.10. Og denne bloggen følger han fra valp til voksen hund.

Følgere

Bloggurat